Laten we samen een innovatie starten!

Aan de slag met innovatie; dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Ben jij op zoek naar een manier om innovatie te integreren in jouw organisatie, heb je een uitdagend vraagstuk dat je op een nieuwe manier wilt oplossen of wil je ‘gewoon’ aan de slag met innovatie? Laten we onze krachten bundelen en samen aan de slag gaan om de mooiste innovaties te realiseren!

Neem contact op!

Scroll omlaag

Aangenaam kennis te maken, Geert Schols.


Met een achtergrond in de zorg kwam ik dagelijks in aanraking met processen, werkwijzen en trajecten die veel efficiënter en sneller konden. En hoewel werkzaam als uitvoerende kracht, kroop het innovatieve bloed toch door mijn lichaam. Steeds vaker werkte ik mee in innovatieve projecten en trajecten; van een creatief meedenker tot projectmanager in lange trajecten. Hier kon ik zelf ervaren wat de toegevoegde waarde was van een innovatie-team, en vooral wát een innovatie teweeg kan brengen! Geprikkeld door de talloze mogelijkheden wist ik dat dit een rol was die mij op het lijf geschreven was.

Na het beëindigen van mijn werk in de zorg ging ik op zoek naar een manier om invulling te geven aan die innovatieve kriebel. Ik maakte kennis met Gijs, de grondlegger van de VOORT-methode. Mijn passie voor innovatie werd door hem verder geprikkeld en zo ontstond SAMEN EEN; vanuit de overtuiging dat niemand een innovatief traject of de realisatie van een idee alléén kan doen, maar vooral ook dat samenwerken men sterker maakt! SAMEN ben je, in een optimale samenwerking, immers EEN…

SAMEN EEN staat voor innovatie en verandering, op een gedragen, vertrouwde en vooral gedéélde werkwijze. Als facilitator ga ik samen met het innovatie- of projectteam aan de slag om creaviteit en innovatief denken aan te zwengelen. Samen werken we toe naar de mooiste uitkomsten, maar bij SAMEN EEN draait het óók om het proces; tijdens de innovatie-tocht wordt een team gesmeed.

SAMEN met ...

Bekijk hier de projecten die wij hebben gedraaid en met wie we dit SAMEN tot een innovatief succes hebben gemaakt!

Bekijk de projecten

Met flink wat ervaring op zak én een breed arsenaal aan tools, waaronder de VOORT Methode, Design Thinking en Service Design, zorg ik ervoor dat elke organisatie met innovatieve projecten aan de slag kan!

Ik vertel u graag meer. Luisteren is natuurlijk fijner dan lezen, al helemaal onder het genot van een goede kop koffie!
info@sameneeninnovatie.nl
06-46091627

  • Innovatie bedenken
  • Begeleiden
  • Stimuleren
  • Idee ontwikkelen
  • Uitvoeren
  • Verbanden leggen
  • Projecten starten
  • Resultaten behalen
  • Teams vormen