Laten we samen een innovatie starten!

Aan de slag met innovatie; dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Ben jij op zoek naar een manier om innovatie te integreren in jouw organisatie, heb je een uitdagend vraagstuk dat je op een nieuwe manier wilt oplossen of wil je ‘gewoon’ aan de slag met innovatie? Laten we onze krachten bundelen en samen aan de slag gaan om de mooiste innovaties te realiseren!

Neem contact op!

Scroll omlaag

Project begeleiding


Het (innovatieve) idee ligt er, de mogelijkheden, de middelen én de mensen zijn er, maar de uitvoering ontbreekt nog. Aan de slag gaan met de uitvoering van een innovatief idee leidt ook weer tot vele uitdagingen en is een waar project! Een externe meedenker kan hierbij van grote toegevoegde waarde zijn, simpelweg om het overzicht te behouden en uw team aan te sturen. SAMEN EEN neemt de rol van externe partner op zich indien dit gewenst is, en zorgt voor een optimale uitvoering.

In overleg wordt het juiste projectteam samengesteld, krijgt ieder een eigen (of gezamenlijk) werkdomein en worden de lijnen uitgezet. Als projectbegeleider zal SAMEN EEN niet actief meewerken in de uitvoering, maar vooral het helikopter-view behouden, adviseren, begeleiden en sturen. Daarnaast worden ook de juiste lijnen én connecties ingezet om een succesvol project te realiseren. Puttend vanuit een groot netwerk in de innovatieve wereld kan SAMEN EEN connecties aandragen die in het traject van waarde kunnen zijn.


Van planning tot budgetbewaking, van sturing tot contact en kwaliteitscontrole; SAMEN EEN neemt de rol van projectbegeleider op zich zonder uw eigen innovatie- en projectteam hierin te beperken!

Succesvolle projecten

Bekijk hier de projecten die wij hebben gedraaid en met wie we dit SAMEN tot een innovatief succes hebben gemaakt!

Aan de slag met mijn innovatieve idee!